Sommerhus i Klitmøller

Huset er beliggende på en 400 kvm. naturgrund som støder op til et stort fredet område, i Klitmøller tæt på Vesterhavet. Huset er bygget i 1986 i mørkerøde mursten, og er på 81 kvm. Samt et redskabsrum.

Huset indeholder en stor lys stue med udgang til en sydvendt terrasse. Der er en Morsø brændeovn (brænde medbringes selv, hvis man ønsker denne form for varme) ellers er der el-radiatorer, åbent køkken med køleskab, fryser, elkomfur og microbølgeovn. Badeværelse, med vaskemaskine og tørretumbler, og tre soverum med plads til min. 6 personer.

Sengelinned medbringes

I redskabsrummet forefindes havestole og bord, samt en grill.

Sommerhuset udlejes kun i hele uger, det vil sige fra mandag morgen og til søndag aften.

Priser

I ugerne 1-21 og 36-52 er prisen 750,00 kr. for hele ugen.

I ugerne 22-35 er prisen 1.500,00 kr. for hele ugen.

Prisen er gældende for medlemmer af Fødevareforbundet NNF Nordjylland. For øvrige medlemmer af Fødevareforbundet NNF er prisen henholdsvis 1.500,- og 3.000 kroner pr. uge.

Dertil kommer forbrug af el, som afregnes med 5,00 kr./kWh.

Rengøring foretager men selv inden huset forlades, således at huset er klar til den næste lejer umiddelbar herefter.

Lejemålet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Husdyr må ikke medbringes i sommerhuset.

Som medlem af Fødevareforbundet NNF, har du muligheden for en god og billig ferie i Fødevareforbundet NNF Nordjyllands sommerhus. Tilmelding til Fødevareforbundet NNF Nordjyllands næstformand Kim Blicher Hansen på telefon 29 88 18 78 eller mail kbh@nnf.dk eller formand Svend Erik Andersen på telefon 23 30 97 31 eller mail sea@nnf.dk efter princippet først til mølle.